top of page

Tapahtumakuvaus

Matias Löyttyniemi

Tervetuloa sivuilleni! Olen tehnyt tapahtumakuvausta jo 8 vuotta, pienistä tapahtumista isoihin kongresseihin. Parasta työssä on se tunne, kun saan luotua "järjestystä" kaoottiselta vaikuttavasta tilanteesta; onnistun löytämään ne iloiset kasvot väkijoukosta, huomaan kuka kertoo viihdyttäviä tarinoita ja ketkä reagoivat niihin elävästi, sekä löydän ne parhaat kuvakulmat, joista käy ilmi tapahtuman luonne ja ydin. Nämä ovat tapahtumakuvauksen suola minulle, ja odotan innolla että pääsen etsimään loistavia hetkiä myös sinun tapahtumassasi!

Vuosien aikana olen tehnyt erityisesti isompia ja pienempiä yritystapahtumia, muun muassa ESHRE 2016, EU 2.0 2017, Helsinki Chemical Forum useana vuotena, sekä useita pienempia konferenssipäiviä, asiakastilaisuuksia sekä yritysjuhlia.

Moni yritysasiakas on tilannut valokuvien lisäksi lyhyitä trailereita tapahtumistaan, minkä lisäksi muusikot ovat halunneet kahden kameran taltiointeja keikoistaan. Näistä molemmista löytyy esimerkkejä alempaa!

Kaikki gallerian kuvat ja videot ovat lopputuloksia, joita olen antanut maksaville asiakkaille. Poikkeuksena alimpana olevat tapahtumakuvat Avec Dance Club -tanssikoululta, missä olen itse yksi omistajista.

TAPAHTUMAT / VIDEOt

TAPAHTUMAT / KUVAT