top of page

Tervetuloa Avec Dance Clubin kevätkaudelle!

Tarkemmat tiedot kurssien kestosta, hinnoista ja ilmoittautumisohjeista näet Avecin sivuilta!

KURSSIKUVAUKSET

9.1.-29.5. // 18 x 85 min

Ilmoittautuminen parin kanssa suoraan tai yksin erillisen jonotuslistan kautta.

CUBAN SALSA blue

Ma klo 17:00-18:25

RUEDA blue

Ma klo 18:35-20:00

Sinisellä tasolla keskitymme tärkeimpiin kuubalaisen salsan peruspilareihin, lattialla liikkumisesta kombinaatioihin ja musiikintulkintaan.

Lähdetään rauhassa liikkeelle, mutta lumipallon tavoin ruedan vauhti kiihtyy viikko viikolta, hauskanpidon merkeissä! Soveltuu salsan perusteet parin kanssa hallitseville.

CUBAN SALSA green/alkeet

Ma klo 20:10-21:35

Lähdetään täysin alusta liikkeelle! Saadaan kuubalaisen salsan perustekniikasta kiinni ja pidetään hauskaa tanssilattialla.

CUBAN SPECIAL SOLO blue/red

To klo 17:00-18:25

Salsaan lisää menoa ja meininkiä! Kokeillaan myös salsaan liitännäisiä lajeja ja yhdistellään niiden elementtejä salsan sekaan! Soveltuu soolotekniikka vähintään yhden kokonaisen kauden verran treenanneille, mikäli muutakin tanssitaustaa on (esim parisalsa).

CUBAN SALSA red

To klo 18:35-20:00

RUEDA red

To klo 20:10-21:35

Tyyliä ja meininkiä! Punaisella tasolla syvennetään kaikkia salsan osa-alueita, tyylittelystä parinväliseen yhteyteen, kombinaatioihin ja musiikintulkintaan asti.

Ruedasta innostuneille, jotka kaipaavat lisää haasteita ja kokeilullisuutta, hauskuutta unohtamatta! Ruedan liikkumisten ja suuntien pitää tulla selkärangasta niin viejillä kuin seuraajillakin, ja kauden aikana kokeillaan myös jännempiä ruedan muotoja.

bottom of page