top of page

Tervetuloa Avec Dance Clubin syyskaudelle!

Tiiviskurssien tarkemmat kuvaukset ovat tulossa pian.

KURSSIKUVAUKSET

28.8.-27.11. // 18 x 85 min

Ilmoittautuminen parin kanssa suoraan tai yksin erillisen jonotuslistan kautta.

CUBAN SALSA blue

Ma klo 17:00-18:25

RUEDA blue

Ma klo 18:35-20:00

Sinisellä tasolla keskitymme tärkeimpiin kuubalaisen salsan peruspilareihin, lattialla liikkumisesta kombinaatioihin ja musiikintulkintaan.

Keskitymme hauskanpitoon, toimivaan ruedatekniikkaan sekä mahtavaan liike-energiaan! Harjoittelemme myös ruedan huutamista rennossa ilmapiirissä. Ruedan perusteet vaaditaan alle.

CUBAN SALSA green/alkeet

Ma klo 20:10-21:35

Lähdetään täysin alusta liikkeelle! Saadaan kuubalaisen salsan perustekniikasta kiinni ja pidetään hauskaa tanssilattialla.

CUBAN SALSA red

To klo 17:00-18:25

RUEDA red

To klo 18:35-20:00

RUEDA black

To klo 20:10-21:35

Tyyliä ja meininkiä! Punaisella tasolla syvennetään kaikkia salsan osa-alueita, tyylittelystä parinväliseen yhteyteen, kombinaatioihin ja musiikintulkintaan asti.

Ruedasta innostuneille, jotka kaipaavat lisää haasteita ja kokeilullisuutta, hauskuutta unohtamatta! Ruedan liikkumisten ja suuntien pitää tulla selkärangasta niin viejillä kuin seuraajillakin, ja kauden aikana kokeillaan myös jännempiä ruedan muotoja.

Ole yhteydessä minuun ennen ilmoittautumista! Tämä taso on tarkoitettu niille, joille punaisen tason parityöskentely tuntuu LIIAN helpolta, ja soolotekniikan tulee olla punaisella soolokurssien tasolla.

bottom of page